Instagram Etkileşim Arttırma Yolları 2021

 


2021 Instagram Etkileşim Arttırma Yolları

2021 yılında en büyük gücün sosyal medyada olduğunu biliyor muydunuz? Artık işletmeler verdikleri reklamı bile sosyal medya kanallarına veriyor. Milyonları aşan kullanıcı sayısı ile hedef kitleye ulaşmanın en kolay yolu şüphesiz sosyal medya platformlarıdır. Eğer sürekli bir şekilde reklam gideriniz oluyorsa buna bir son vermenin vakti geldi. Instagram etkileşim arttırma yolları ile sosyal medyadaki takipçi ve beğeni sayınızı artırın. Böylece reklamlara para vermeden de hedef kitlenize ulaşmanın keyfini yaşayın. İşte 2021 Instagram etkileşim arttırma yolları rehberi.

Instagram Etkileşim Arttırma Yolları

Bu rehber yazımızda size 8 adımdan oluşan Instagram takipçi arttırma yolları konusundan bahsettik.

1. Paylaşımlarını doğru saatlerde yapın

Günün istediğiniz saatinde paylaşım yapmak size takipçi ve etkileşim kazandırmaz. Mevcut takipçileriniz ve hedef kitleniz hangi saatler arasında çevrim içi olursa paylaşımlarınızı da o zaman yapmalısınız. Bunun için bir işletme hesabı açın. İstatistikler sayfasından takipçilerinizin hangi saatlerde çevrim içi olduğunu öğrenin. Bundan sonraki paylaşımlarını bu en yoğun saatlerde yapın. Takipçi sayınız arttıkça çevrim içi saatleri değişecektir. Bu nedenle düzenli olarak kontrol edin.

2. Etiket analizi yapın

Yaptığınız paylaşımların altına eklediğiniz etiketler de daha fazla kişiye ulaşmak için gereklidir. Instagram’da kullanıcılar etiketleri takip edebiliyor. Böylece sizin hesabınızı takip etmese bile gönderilerinizi görebilir. Bir başka şekilde aynı etiketleri kullanan hesapları takip ediyorsa “Keşfet“ sayfasında sizin gönderileriniz yer alabilir. Rakiplerinizi inceleyerek hangi etiketleri kullanmanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

3. Hikaye ekleyin

Instagram hikayeleri, takipçileri profilde aktif tutmak için en kolay ve en etkili yoktur. Takipçilerinizi çok sıkmayacak derecede günlük olarak hikayeler paylaşın. Profilinizde paylaştığınız gönderileri hikayenize ekleyerek gönderilerinize etkileşim kazandırabilirsiniz.

4. Çekiliş düzenleyin

Çekilişler, Instagram organik takipçi arttırma yolları arasında en etkili olan yoldur. Çünkü kullanıcılar çekiliş ödüllerinin kendisine çıkması için sayfayı takip eder. Bazen bir kısmı çekiliş sonunda takipten çıksa bile eğer gerçekten başarılı bir profile sahipseniz ve kullanıcının ilgisini çekmeyi başarırsanız kalıcı takipçi kazanabilirsiniz.

5. Takipçilerinizle iletişim kurun

Gönderilerinize yorumlar, sayfanıza mesajlar gelecektir. Eğer sayfanızdan ürün satışı yapıyorsanız gelen mesajların ardı arkası kesilmeyecektir. Yorumları ve mesajları görmezden gelmek yanlış bir tutum olur. Tüm yorumlara ve mesajlara mümkün olduğunca cevap verin. Kendisi ile ilgilenildiğini hisseden takipçi, o profil ile bir samimiyet kurar ve sadık bir takipçi olur. Böylece kalıcı bir kitleye sahip olursunuz.

6. Doğru paylaşımlar yapın

Sayfanızın tek bir konusu olsun. Bu konunun dışına mümkün olduğunca çıkmamaya çalışın. Çünkü sizi takip eden kişiler, bu konuya sahip bir sayfa olduğunuz için takip ediyor. Konunun dışına çıktığınızda sayfanın eskisi kadar güzel olmadığını düşünerek takipten çıkabilirler. Kazandığınız takipçileri kaybetmemek ve daha fazla takipçiye ulaşmak için sayfanız için en doğru paylaşımları yapın.

7. Gönderilerdeki yazıları düzenleyin

Bir gönderi paylaşmadan önce fotoğrafın üzerindeki ya da gönderinin açıklamasında yazıların düzgün olması gerekmektedir. Bu yazılarda takipçileriniz ile iletişim kurar gibi bir yol izlemeyi tercih edin. Böylece takipçiler samimi bağ kurulduğunu anlayarak sayfanızı asla terk etmez.

8. Etkileşim paylaşımları yapın

Instagram’da paylaşacağınız bazı gönderi türleri size en yüksek etkileşimi kazandıracak seviyede olur. Bir konu hakkında istatistikler, özlü sözler, kamera arkası görüntüler, eğlenceli videolar, komik fotoğraflar, güncel haberler, boşluk doldurma, geri bildirim isteme, yardım isteme, soru sorma gibi gönderiler ile alabileceğiniz en yüksek etkileşime ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Ad

Akıllı telefon,1,Alışkanlıklar,1,Astroloji,4,Başarı,3,Başarılı İnsanlar,1,Bilgisayar,44,Bilim,9,Blockchain,1,Blog,1,Burçlar,3,canlı,1,cansız saçlar,1,cilt,2,CoronaVirus,6,Covid-19,5,ÇayMolası,7,Davet,1,Değişim,1,deney,1,Dijital Pazarlama,58,Doğa Olayları,3,Eğlence,44,ekonomik,1,Eski eşyalar,1,Facebook,16,fayda,1,Fotoğrafçılık,1,Gezi,2,Gözleme,1,Grafik Tasarım,9,Gündem,242,Güzellik,5,Haberler,1,Hız,1,Instagram,57,influencer,50,İnternet,44,İş Dünyası,43,İz Bırakanlar,3,Kıyafet,2,Kişisel Gelişim,4,Kombin,2,Kripto Para,29,Last.fm,2,makyaj,2,Marka Yönetimi,12,Mimari,1,Minimalist,1,Minimalizm,1,Moda,3,Mutfak,1,Netflix,1,Oyun,67,Para,3,Psikoloji,3,Reels,1,Renkler,1,saç,1,Saç dökülmesi,1,Sağlık,25,saten,1,SEO,44,Snapchat,2,Spotify,4,Şık,1,tarayıcı,1,Tarih,2,Tarz,1,Teknoloji,53,Tiktok,18,TopStory,22,Topuklu Ayakkabı,1,Trend,1,Twitch,11,Twitter,16,Uygulama Bilgileri,55,Ürün Önerileri,3,VPN,1,Website kurulumu,11,Whatsapp,11,Wordpress,31,yastık,1,Yaşam,26,Yazılım,26,Yemek,2,Yemektarifi,5,Yeni yıl,1,Yeniden,1,Yenilikler,3,YouTube,45,YüksekSes,15,
ltr
item
Sosyal Medyanın Sesi: Instagram Etkileşim Arttırma Yolları 2021
Instagram Etkileşim Arttırma Yolları 2021
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjf2sPsoYHeHtLUYINppuVXN_UYI_YmZbaI5BDWgWc6fmZB1hiBsbjwockYkWIYS3mLx7lMAeQSThZ4lVQyEyDT6PlwSI_iStnZpEbB2anmiKeo5XtBwag_6MFOBkDuuc4fxTOcyeboBf4/w640-h360/image.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjf2sPsoYHeHtLUYINppuVXN_UYI_YmZbaI5BDWgWc6fmZB1hiBsbjwockYkWIYS3mLx7lMAeQSThZ4lVQyEyDT6PlwSI_iStnZpEbB2anmiKeo5XtBwag_6MFOBkDuuc4fxTOcyeboBf4/s72-w640-c-h360/image.png
Sosyal Medyanın Sesi
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2021/01/instagram-etkilesim-arttirma-yollari.html
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2021/01/instagram-etkilesim-arttirma-yollari.html
true
7051234978584080155
UTF-8
Tüm yayınlar yüklendi Yayın bulunamadı Tamamını gör Devam.. Yanıtla Yanıtı iptal et Sil By AnaSayfa SAYFALAR YAYINLAR TAMAMI SİZİN İÇİN ÖNERİLEN Kategori ARŞİV SEARCH TÜM YAYINLAR Talebiniz ile eşleşen yayın bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çrş Perş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şbt Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara hemen 1 dk önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et BU ÖZEL İÇERİK KİLİTLİDİR 1. ADIM: Sosyal medyada paylaşın 2. ADIM: Sosyal medyada paylaştığınız linke tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kod panoya kopyalandı Kod veya text kopyalanamadı , lütfen [CTRL]+[C] (CMD+C Mac için) uygulayın İçerik Tablosu