Instagram Reels İzlenme Sayısı Nasıl Artırılır?

 


Instagram Reels İzlenme Sayısı Nasıl Artırılır?

Instagram hesabınızı büyütmek istiyorsanız, Reels oluşturmak ve paylaşmak, hedef kitlenizle bağlantı kurmanın harika bir yoludur. Bu özellik, Keşfet sayfasında erişim oluşturabilecek kısa, sindirilebilir içerik sunar. Bu rehberde Instagram reels izlenmesi nasıl artırılır hakkında yapabileceğiniz en iyi şeyler açıklanmıştır.

Instagram Reels İzlenme Sayısı Arttırma

Instagram Reels ile gösterimlerinizi ve görüntülemelerinizi artırmak için aşağıdaki alanların her birini göz önünde bulundurun.

1. Konu Seçimini Yapın

Daha fazla izlenme istiyorsanız, insanların görmek istediği videoları paylaşmalısınız. Bu nedenle, konuyu güncel ve popüler bir şeye dayandırmak iyi bir fikirdir. Daha sürdürülebilir bir büyüme için, görüşlerinizin daha fazlasının aşağıdakilere çevrilmesi için bir niş tema seçin.

Soru-Cevap'tan izlenecek yollara, öğreticilere ve skeçlere kadar Makaralar için çeşitli içerik türleri vardır. Genel olarak, insanları içeren videolar daha iyi performans gösterme eğilimindedir. Bir konuya veya temaya karar verdikten sonra etkilemek için 30 saniyeniz var. Komik, eğlenceli veya ilginç bir hikâye anlattığınızdan emin olun.

2. Trendlere Uygun Hareket Edin

Trend olan akımlara, videolara ve seslere katılarak daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Neyin iyi olduğunu görün ve popülaritesinden yararlanmak için kendinizinkini yapın. Bunlar bugün burada ve yarın gitti, bu yüzden zamanında atlamak için ateş edin ve payınızı paylaşın.

Instagram, Remix gibi yeni özelliklerini kullanan içerikleri de zorluyor. Bu, görüntülemelerinizi en üst düzeye çıkarmak için mevcut (ve ideal olarak popüler) bir videoyla bir tepki veya işbirliği videosu çekebileceğiniz TikTok'un Duets'ine benzer.

3. Özgün Olun

Instagram Reels videolarınızı kendiniz yapmalısınız. Başkalarının içeriklerini kopyalamak ya da başkalarının videolarını doğrudan paylaşmak size izlenme kazandırmaz.

4. Videoları Düzenleyin

Dümdüz videolar çekip yüklemeyin. İyi düzenlenmiş içerik Instagram'da iyi sonuç verir, bu nedenle işinize biraz yaratıcılık katın. İçeriği bölmek için nereye kesmeler, döngüler ve geçişler ekleyebileceğinizi düşünün. Ayrıca klipleri birbirine birleştirebilir, yeni sahneler ekleyebilir veya açıları değiştirebilirsiniz. Ayrıca ses ve efekt ekleme ve hızı değiştirme seçeneklerine de sahip olacaksınız. İyi düzenlenmiş bir videoya sahip olmak, etkileşimi ve ilgiyi sürdürmenin en önemli faktörlerinden biridir.

5. Metin Ekleyin

Reels bir video içeriği olsa da metin eklemek dikkat çekmenizi sağlar. İnsanların yorum atmasını, beğenmesini ya da paylaşmasını sağlayacak metinler size etkileşim kazandırır. Ayrıca sesi açmadan izleyenler için de videoya alt yazı ekleyin. Bu aynı zamanda insanların dikkatini daha uzun süre üstünüzde tutabilir.

6. Profilinizde Paylaşın

Videonuz için özel bir küçük resim oluşturun. Bunu yapmak, profilinizde çekici bir simge sağlayabilir (bir fotoğraf yükleyebilir veya videodan bir hareketsiz görüntü kullanabilirsiniz) ve ilgi çekici bir gönderi olarak görüşlerinizi artırabilir.

Her şeyi birbirine bağlı tutmak için videolarınızı benzer kapaklarla markalayabilir ve yayınladıktan sonra hikayenizde paylaşmayı seçerseniz ilgi çekici bir kapak sağlayabilirsiniz.

7. Düzenli Paylaşım Yapın

Instagram, tutarlılığa önem verir. Sık sık gönderi paylaştığınızdan emin olun. Reels’in ne sıklıkta yayınlanmasına dair öneriler vardır. Haftada en az üç defa ya da günde üç defa, müsaitlik durumunuza göre düzenleyin.

Şüphesiz Instagram’da büyük bir hesap olmanın en iyi yolu Reels’tir. Yukarıda belirtilen ipuçlarını takip ederek içeriğinizi daha fazla kişiye ulaşacak

YORUMLAR

Ad

Akıllı telefon,1,Alışkanlıklar,1,Astroloji,4,Başarı,3,Başarılı İnsanlar,1,Bilgisayar,44,Bilim,9,Blockchain,1,Blog,1,Burçlar,3,canlı,1,cansız saçlar,1,cilt,2,CoronaVirus,6,Covid-19,5,ÇayMolası,7,Davet,1,Değişim,1,deney,1,Dijital Pazarlama,58,Doğa Olayları,3,Eğlence,44,ekonomik,1,Eski eşyalar,1,Facebook,16,fayda,1,Fotoğrafçılık,1,Gezi,2,Gözleme,1,Grafik Tasarım,9,Gündem,242,Güzellik,5,Haberler,1,Hız,1,Instagram,57,influencer,50,İnternet,44,İş Dünyası,43,İz Bırakanlar,3,Kıyafet,2,Kişisel Gelişim,4,Kombin,2,Kripto Para,29,Last.fm,2,makyaj,2,Marka Yönetimi,12,Mimari,1,Minimalist,1,Minimalizm,1,Moda,3,Mutfak,1,Netflix,1,Oyun,67,Para,3,Psikoloji,3,Reels,1,Renkler,1,saç,1,Saç dökülmesi,1,Sağlık,25,saten,1,SEO,44,Snapchat,2,Spotify,4,Şık,1,tarayıcı,1,Tarih,2,Tarz,1,Teknoloji,53,Tiktok,18,TopStory,22,Topuklu Ayakkabı,1,Trend,1,Twitch,11,Twitter,16,Uygulama Bilgileri,55,Ürün Önerileri,3,VPN,1,Website kurulumu,11,Whatsapp,11,Wordpress,31,yastık,1,Yaşam,26,Yazılım,26,Yemek,2,Yemektarifi,5,Yeni yıl,1,Yeniden,1,Yenilikler,3,YouTube,45,YüksekSes,15,
ltr
item
Sosyal Medyanın Sesi: Instagram Reels İzlenme Sayısı Nasıl Artırılır?
Instagram Reels İzlenme Sayısı Nasıl Artırılır?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpQ-T2_NKLujv2c0TM8rTVWIFrpxQ94uehYceZOS3-PJqoZEk82exnR01xCLNlEEPdSH1zOE69WJ0cvZuhWVTA16Xc7MQT8KFcU_Cy0AMYwdUA3G4PAYS5IitAAuxMa2Aizq2sMHShuEM/w640-h320/image.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpQ-T2_NKLujv2c0TM8rTVWIFrpxQ94uehYceZOS3-PJqoZEk82exnR01xCLNlEEPdSH1zOE69WJ0cvZuhWVTA16Xc7MQT8KFcU_Cy0AMYwdUA3G4PAYS5IitAAuxMa2Aizq2sMHShuEM/s72-w640-c-h320/image.png
Sosyal Medyanın Sesi
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2021/06/instagram-reels-izlenme-sayisi-nasil-artirilir.html
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2021/06/instagram-reels-izlenme-sayisi-nasil-artirilir.html
true
7051234978584080155
UTF-8
Tüm yayınlar yüklendi Yayın bulunamadı Tamamını gör Devam.. Yanıtla Yanıtı iptal et Sil By AnaSayfa SAYFALAR YAYINLAR TAMAMI SİZİN İÇİN ÖNERİLEN Kategori ARŞİV SEARCH TÜM YAYINLAR Talebiniz ile eşleşen yayın bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çrş Perş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şbt Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara hemen 1 dk önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et BU ÖZEL İÇERİK KİLİTLİDİR 1. ADIM: Sosyal medyada paylaşın 2. ADIM: Sosyal medyada paylaştığınız linke tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kod panoya kopyalandı Kod veya text kopyalanamadı , lütfen [CTRL]+[C] (CMD+C Mac için) uygulayın İçerik Tablosu