Minecraft Server Nasıl Kurulur? – 2022

Minecraft Server Nasıl Kurulur? – 2022

Arkadaşlarınızla Minecraft'ın tadını çıkarmak istiyor ancak özel bir sunucu satın alacak paranız yok mu? Endişelenmeyin, ücretsiz Minecraft server nasıl kurulur aşağıda açıkladık.

Minecraft, dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanan en iyi hayatta kalma oyunlarından biridir. Ancak diğer çok oyunculu oyunlardan farklı olarak, oyunu arkadaşlarınızla oynamak için kendi özel Minecraft sunucunuzu kurmanız gerekir. Ve 7/24 çalışır durumda bir sunucuya sahip olmak pahalı olabilir, ilk etapta oyun için ödediğiniz yüksek fiyattan bahsetmiyorum bile.

Ama arkadaşlarınızla Minecraft'ın tadını çıkarmak için gerçekten ceplerinizi boşaltmanız ve bir sunucu satın almanız gerekiyor mu? Hiç de bile. Neyse ki Minehut ve Aternos gibi web siteleri hiçbir gizli maliyet olmadan kendi "ücretsiz" Minecraft sunucunuzu kurmanıza izin veriyor.

Minehut ile Ücretsiz Minecraft Serverı Nasıl Kurulur?

Minehut ile ücretsiz bir oyun sunucusu kurmak için minehut.com'a gidin ve Kaydol butonuna tıklayın. Bir sonraki ekranda adınızı ve diğer kimlik bilgilerinizi girin. Ardından Kayıt bitiş hesap kaydına. Son olarak, e-posta adresinizi doğrulayın ve Minehut otomatik olarak hesabınıza giriş yapacaktır.

Hesap panosunda, Sunucu Ekle düğmesine tıklayın, istediğiniz sunucu adını yazın ve Oluştur'a basın . Ekran yüklendikten sonra, ücretsiz Minecraft sunucunuzu kullanmaya başlamak için Sunucuyu Etkinleştir düğmesine tıklayın.

Minehut, sunucuyu sizin için hazırlarken 30 saniye beklemenizi isteyecektir. DDOS korumalı sunucu aktarım istemi göründüğünde Devam düğmesine tıklayın.

Sunucu panosu size sunucuyu başlatma ve durdurma, konsola erişme, dosya yöneticisini kullanarak oyun dosyalarını görüntüleme, Minecraft eklentileri ekleme ve yapılandırma, mevcut oyun dünyasını yönetme ve yedekler oluşturma seçenekleri sunar.

Ayrıca "Günün Mesajı" sunucusunu değiştirebilir veya sayfayı aşağı kaydırarak sunucu özellikleriyle oynayabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi ücretsiz sunucu planı, sunucuya en fazla 10 oyuncunun katılmasına izin veriyor. Ayrıca, ücretsiz bir hesapla en fazla iki sunucu oluşturabilirsiniz. Minehut ayrıca platformlar arası oynamayı da destekler; bu, hem Java hem de Bedrock Sürümü oyuncularının sunucunuza katılabileceği anlamına gelir.

Aternos ile Ücretsiz Minecraft Sunucusu Nasıl Kurulur?

Aternos, oyunculara özel Minecraft sunucuları sunan başka bir ücretsiz platformdur. Tıpkı Minehut gibi, Aternos ile sunucu kurmak çok kolay. Tek yapmanız gereken ücretsiz bir hesap oluşturmak, bir sunucu eklemek ve beğeninize göre yapılandırmak.

Başlamak için önce aternos.org adresini ziyaret edin. Ardından sağ alt köşede bulunan Play düğmesine tıklayın.

Burada ücretsiz bir hesap için kaydolabilir veya mevcut bir hesaba giriş yapabilirsiniz. İsterseniz Google hesabınızı kullanarak da oturum açabilirsiniz. Bir e-posta adresi belirtmenin isteğe bağlı olduğunu ve hesabınızı yalnızca bir kullanıcı adı ve şifre kullanarak oluşturabileceğinizi unutmayın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Bir sunucu oluştur düğmesine tıklayın.

Ardından, sunucu adını ve açıklamayı belirtin. Ayrıca burada Java Sürümü ve Bedrock/Pocket Sürümü arasında seçim yapabilirsiniz. Minehut'tan farklı olarak Aternos'un platformlar arası oynamayı desteklemediğini ve her iki sürüm için ayrı sunucular oluşturmanız gerekeceğini unutmayın. Devam etmek için Oluştur düğmesine tıklayın.

Sunucu panosunda, sunucunuzu başlatma seçeneğiniz olacaktır. Sunucunuzu yönetmek için sol kenar çubuğundan bir seçenek belirleyin. Yazılım sekmesine geçerek Bedrock ve Java sürümleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Aynı şekilde, Konsol ve Dosya seçenekleri, oyuncuların sırasıyla konsola ve dosya yöneticisine erişmesine izin verir. Dünyalar ve Yedeklemeler seçeneğini kullanarak yeni dünyalar oluşturabilir veya mevcut dünyanızı yedekleyebilirsiniz.

Aternos'ta bir sunucu birden fazla kullanıcı tarafından kontrol edilebilir. Bu, uygun olmadığınızda diğer oyuncuların da sunucunuzu başlatabilmesini veya durdurabilmesini sağlamak içindir. Başka bir moderatör eklemek için sol kenar çubuğundan Erişim sekmesine tıklayın ve kullanıcının Aternos kullanıcı adını belirtin.

 

YORUMLAR

Ad

Akıllı telefon,1,Alışkanlıklar,1,Astroloji,4,Başarı,3,Başarılı İnsanlar,1,Bilgisayar,44,Bilim,9,Blockchain,1,Blog,1,Burçlar,3,canlı,1,cansız saçlar,1,cilt,2,CoronaVirus,6,Covid-19,5,ÇayMolası,7,Davet,1,Değişim,1,deney,1,Dijital Pazarlama,58,Doğa Olayları,3,Eğlence,44,ekonomik,1,Eski eşyalar,1,Facebook,16,fayda,1,Fotoğrafçılık,1,Gezi,2,Gözleme,1,Grafik Tasarım,9,Gündem,242,Güzellik,5,Haberler,1,Hız,1,Instagram,57,influencer,50,İnternet,44,İş Dünyası,43,İz Bırakanlar,3,Kıyafet,2,Kişisel Gelişim,4,Kombin,2,Kripto Para,29,Last.fm,2,makyaj,2,Marka Yönetimi,12,Mimari,1,Minimalist,1,Minimalizm,1,Moda,3,Mutfak,1,Netflix,1,Oyun,67,Para,3,Psikoloji,3,Reels,1,Renkler,1,saç,1,Saç dökülmesi,1,Sağlık,25,saten,1,SEO,44,Snapchat,2,Spotify,4,Şık,1,tarayıcı,1,Tarih,2,Tarz,1,Teknoloji,53,Tiktok,18,TopStory,22,Topuklu Ayakkabı,1,Trend,1,Twitch,11,Twitter,16,Uygulama Bilgileri,55,Ürün Önerileri,3,VPN,1,Website kurulumu,11,Whatsapp,11,Wordpress,31,yastık,1,Yaşam,26,Yazılım,26,Yemek,2,Yemektarifi,5,Yeni yıl,1,Yeniden,1,Yenilikler,3,YouTube,45,YüksekSes,15,
ltr
item
Sosyal Medyanın Sesi: Minecraft Server Nasıl Kurulur? – 2022
Minecraft Server Nasıl Kurulur? – 2022
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGf0Q0-VwV5IUGVAifx_-eo9mfURFuSf0CHYb8gt5CzltblMZ6XYWDBSjUF_iBqqoMsDQngXCSJQfDpyh7-4-tkUv2mFcyAasWeooE80ifgH1lq3azBUZA40O4KqZdjsnCYhb0q7B8Pww/w640-h320/image.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGf0Q0-VwV5IUGVAifx_-eo9mfURFuSf0CHYb8gt5CzltblMZ6XYWDBSjUF_iBqqoMsDQngXCSJQfDpyh7-4-tkUv2mFcyAasWeooE80ifgH1lq3azBUZA40O4KqZdjsnCYhb0q7B8Pww/s72-w640-c-h320/image.png
Sosyal Medyanın Sesi
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2021/11/minecraft-server-nasil-kurulur.html
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2021/11/minecraft-server-nasil-kurulur.html
true
7051234978584080155
UTF-8
Tüm yayınlar yüklendi Yayın bulunamadı Tamamını gör Devam.. Yanıtla Yanıtı iptal et Sil By AnaSayfa SAYFALAR YAYINLAR TAMAMI SİZİN İÇİN ÖNERİLEN Kategori ARŞİV SEARCH TÜM YAYINLAR Talebiniz ile eşleşen yayın bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çrş Perş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şbt Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara hemen 1 dk önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et BU ÖZEL İÇERİK KİLİTLİDİR 1. ADIM: Sosyal medyada paylaşın 2. ADIM: Sosyal medyada paylaştığınız linke tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kod panoya kopyalandı Kod veya text kopyalanamadı , lütfen [CTRL]+[C] (CMD+C Mac için) uygulayın İçerik Tablosu