Instagram Grup Nasıl Kurulur? Instagram Grup Kurma

 


Instagram Grup Nasıl Kurulur? Instagram Grup Kurma

Instagram’da aynı anda birden fazla kişiyle sohbet edebileceğiniz bir özelliğin olduğunu biliyor muydunuz? Bu rehberde Instagram grup nasıl kurulur ve Instagram grup kurma ile ilgili bilmeniz gerekenleri anlattık.

Instagram Grup Sohbeti Nedir?

Instagram grup sohbeti, aynı anda birden fazla Instagram kullanıcısına mesaj göndermenizi sağlayan ve böylece bir grup sohbeti oluşturan özelliktir. Instagram grup sohbeti oluşturmak istediğiniz kullanıcıların sizi takip etmesine veya takip etmesine gerek yoktur. Bu özelliği kullandıktan sonra, gruba isim vererek sürekli sohbet halinde olabileceğiniz bir sohbet grubu oluşturabilirsiniz.

Instagram Grup Nasıl Kurulur?

1.      Instagram mobil uygulamasını açın.

2.      Sağ üstteki sohbet simgesine dokunun.

3.      Sağ üst köşedeki Yeni Mesaj butonuna dokunun.

4.      Mesaj göndermek istediğiniz Instagram kullanıcılarını seçin.

5.      Sağ üst köşedeki Sohbet yazısına dokunun.

6.      İsteğe bağlı olarak grubunuza bir isim verebilirsiniz.

7.      Instagram grup sohbetini kurun.

8.      Artık birden fazla kişiyle aynı anda sohbet edebilirsiniz.

Instagram grup sohbeti oluşturmak için yukarıdaki adımları uygulamanız yeterlidir. Benzer adımları izleyerek Instagram web sitesinde grup sohbeti oluşturmak mümkündür. Kurucu olarak grubun yöneticisi olursunuz. Dilediğiniz zaman grubu kapatabilir veya dilediğiniz kadar üye çıkartabilir ve yeni üyeler ekleyebilirsiniz.

Instagram Grup Sohbeti ile Neler Yapılır?

1.      Instagram sohbet grubuna bir isim verebilirsiniz.

2.      Grup üyelerine kısa mesaj gönderebilirsiniz.

3.      Ses kayıtlarını gruba gönderebilirsiniz.

4.      Gruba kalıcı veya geçici resimler gönderebilirsiniz.

5.      Gruptakilere çıkartmalar ve GIF'ler gönderebilirsiniz.

6.      Grup üyeleri ile toplu sesli görüşme yapabilirsiniz.

7.      Grup üyeleriyle toplu görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

8.      Üyeleri gruptan çıkarabilirsiniz.

9.      Gruba yeni üyeler ekleyebilirsiniz.

10.   Instagram grup sohbeti bildirimlerini özelleştirebilirsiniz.

Genel olarak, Instagram grup sohbeti üzerinden yapabilecekleriniz bunlardır. Baktığınızda, bire bir sohbette yaptığınız aynı şeyleri bir Instagram grup sohbetinde de yapabilirsiniz. İlk defa kullanıyorsanız zamanla bazı özelliklerini keşfedebilir ve daha verimli kullanabilirsiniz.

Instagram Grup Sohbeti Nasıl Kapatılır?

1.      Instagram mobil uygulamasını açın.

2.      Sağ üstteki sohbet simgesine dokunun.

3.      Kapatmak istediğiniz Instagram grup sohbetini açın.

4.      Ekranın üst kısmındaki bilgi satırına dokunun.

5.      Açılan sayfanın en altındaki Sohbeti Bitir yazısına dokunun.

6.      Açılan onay kutusunda yaptığınız işlemi onaylayın.

7.      Instagram grup sohbeti bu adımları yaptıktan sonra kapanmış olacaktır.

Instagram grup sohbetini kapatmak için yukarıdaki adımları uygulamanız yeterlidir. Instagram web sitesindeki grup sohbetini benzer adımları takip ederek bitirmek mümkün. Bu eylemi yalnızca grubun yöneticisi gerçekleştirebilir. Diğer üyeler sadece gruptan ayrılabilir.

Instagram Grup Sohbeti Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

1.      Halihazırda Instagram mobil uygulamasını kullanıyorsanız ek bir uygulama kullanmanıza gerek yoktur.

2.      Instagram profiliniz dışında herhangi bir özel bilgi paylaşmıyorsunuz.

3.      Profesyonel kullanım için uygun olmasa da grup sesli aramaları veya görüntülü aramalar için idealdir.

4.      Instagram gönderilerinin yoğun olarak paylaşıldığı gruplar için kullanım kolaylığı sağlar.

5.      Bire bir sohbet ile aynı özellikleri sunduğu için kullanımı kolaydır.

6.      Bildirimler kolayca özelleştirilebilir.

7.      Grup sohbetine katılmak isteyen kullanıcıların sadece Instagram kullanıcısı olması yeterlidir.

Genel olarak Instagram grup sohbeti kullanmanın avantajları bunlar olsa da en belirgin avantajı gizliliktir. WhatsApp grubu oluşturmak için telefon numaranızı paylaşmanız gerekir ve bu birçok kişinin paylaşmak istemediği gizli bilgilerdir. Bu nedenle Instagram grup sohbetini kullanmak birçok kullanıcı için çok daha rahattır.

Instagram grup sohbeti nasıl açılır ve kapatılır sorularını yanıtladık ve bu grup sohbetinde kullanabileceğiniz özelliklerden bahsettik. Sosyal medya platformları mesajlaşma servislerini iyileştirdikçe, yakın gelecekte ek bir mesajlaşma uygulaması kullananların sayısı azalacaktır. Instagram grup sohbeti hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Ad

Akıllı telefon,1,Alışkanlıklar,1,Astroloji,4,Başarı,3,Başarılı İnsanlar,1,Bilgisayar,44,Bilim,9,Blockchain,1,Blog,1,Burçlar,3,canlı,1,cansız saçlar,1,cilt,2,CoronaVirus,6,Covid-19,5,ÇayMolası,7,Davet,1,Değişim,1,deney,1,Dijital Pazarlama,58,Doğa Olayları,3,Eğlence,44,ekonomik,1,Eski eşyalar,1,Facebook,16,fayda,1,Fotoğrafçılık,1,Gezi,2,Gözleme,1,Grafik Tasarım,9,Gündem,242,Güzellik,5,Haberler,1,Hız,1,Instagram,57,influencer,50,İnternet,44,İş Dünyası,43,İz Bırakanlar,3,Kıyafet,2,Kişisel Gelişim,4,Kombin,2,Kripto Para,29,Last.fm,2,makyaj,2,Marka Yönetimi,12,Mimari,1,Minimalist,1,Minimalizm,1,Moda,3,Mutfak,1,Netflix,1,Oyun,67,Para,3,Psikoloji,3,Reels,1,Renkler,1,saç,1,Saç dökülmesi,1,Sağlık,25,saten,1,SEO,44,Snapchat,2,Spotify,4,Şık,1,tarayıcı,1,Tarih,2,Tarz,1,Teknoloji,53,Tiktok,18,TopStory,22,Topuklu Ayakkabı,1,Trend,1,Twitch,11,Twitter,16,Uygulama Bilgileri,55,Ürün Önerileri,3,VPN,1,Website kurulumu,11,Whatsapp,11,Wordpress,31,yastık,1,Yaşam,26,Yazılım,26,Yemek,2,Yemektarifi,5,Yeni yıl,1,Yeniden,1,Yenilikler,3,YouTube,45,YüksekSes,15,
ltr
item
Sosyal Medyanın Sesi: Instagram Grup Nasıl Kurulur? Instagram Grup Kurma
Instagram Grup Nasıl Kurulur? Instagram Grup Kurma
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsE_KjqXvOj4ghmH4jj8Qv-qLEKoZhUDRpABRDvqMuIc0XabEtOWhDI1FbV4hGYu5EgtCUoXWHZn2txq3m3qzNWMatx7YtYRuLAma13m3wErfX9hfdAMxCqElJzUxcDzDMOP5quAEoHKw/w640-h456/image.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsE_KjqXvOj4ghmH4jj8Qv-qLEKoZhUDRpABRDvqMuIc0XabEtOWhDI1FbV4hGYu5EgtCUoXWHZn2txq3m3qzNWMatx7YtYRuLAma13m3wErfX9hfdAMxCqElJzUxcDzDMOP5quAEoHKw/s72-w640-c-h456/image.png
Sosyal Medyanın Sesi
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2021/09/instagram-grup-nasl-kurulur-instagram.html
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/
https://www.sosyalmedyaninsesi.com/2021/09/instagram-grup-nasl-kurulur-instagram.html
true
7051234978584080155
UTF-8
Tüm yayınlar yüklendi Yayın bulunamadı Tamamını gör Devam.. Yanıtla Yanıtı iptal et Sil By AnaSayfa SAYFALAR YAYINLAR TAMAMI SİZİN İÇİN ÖNERİLEN Kategori ARŞİV SEARCH TÜM YAYINLAR Talebiniz ile eşleşen yayın bulunamadı Back Home Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çrş Perş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şbt Mar Nis Mayıs Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara hemen 1 dk önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et BU ÖZEL İÇERİK KİLİTLİDİR 1. ADIM: Sosyal medyada paylaşın 2. ADIM: Sosyal medyada paylaştığınız linke tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kod panoya kopyalandı Kod veya text kopyalanamadı , lütfen [CTRL]+[C] (CMD+C Mac için) uygulayın İçerik Tablosu